RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Bestemann uten å bry seg

Jonas Norgren er statistisk sett eliteseriens beste keeper. Og han har holdt buret rent i tre av sine fire siste kamper.

Men Storhamar-keeperen bryr seg faktisk ikke om slikt. Norgren var faktisk ikke engang klar over at redningsprosenten hans nå er på 93,23.

- Jeg har ikke oversikt på sånt. Dette er en lagidrett. Det viktigste er at laget gjør det bra. Jeg vil bare vinne kamper, ler Norgren.

- Vi jobber godt defensivt. Vi gjorde det brukbart på forsesongen, men når serien begynte slapp vi inn for enkle mål. Nå slipper vi ikke inn så mange mål lenger, forklarer han beskjedent overfor TV 2 Nettavisen.

Han har holdt nullen i tre av de siste fire kampene.

- Formen er jo bra akkurat nå, Men jeg har vært med så lenge, og vet at det er lite som skal til for at det snur, understreker han.

Norgren er med i Norges landslagstropp, som snart skal spille OL-kvalifisering i Stavanger. Det er et par år siden sist han var med i landslagssammenheng. Nå håper han naturligvis å ta plass som landets førstekeeper.

- Det er en åpen plass. Jeg tror ikke det er avgjort hvem som står der, det får vel samlingen avgjøre. De to andre keeperne, Håvard Hårstad-Evjen og Pål Grotnes, er også i bra form.

Torsdag møter Storhamar Stjernen hjemme i Hamar OL-amfi. Vi følger hockey-runden direkte fra klokken 18.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere