Portugiseren fikk 45 minutter i Manchester Uniteds siste treningskamp for sommeren. For Ronaldo var det hans første minutter for klubben i sommer.

37-åringen var ikke med på Uniteds oppkjøringsturné i Asia og Australia, og han var heller ikke med i troppen til lørdagens treningskamp mot Atletico Madrid på Ullevaal stadion.

«Familiære årsaker» var grunnen som ble opplyst for at han ikke var med til Asia og Australia, men portugiseren skal ifølge troverdige medier ønske seg bort fra klubben. Grunnen skal angivelig være at han ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong.

Ble applaudert

Søndag var han likevel tilbake i United-trøya i treningskampen mot Rayo Vallecano på Old Trafford. Det var knyttet stor spenning til hvordan Ronaldo kom til å bli tatt imot av hjemmepublikummet i søndagens kamp, etter rapportene om at han ønsker seg bort.

Det virket imidlertid som de fleste supporterne ikke hadde vonde følelser for 37-åringen, for han ble applaudert av fansen da han gikk inn på banen for å varme opp. Portugiseren skal ha applaudert tilbake.

Det skriver flere etablerte journalister som var til stede på stadion.

Ifølge Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst ble portugiseren møtt med de sedvanlige «SIUU»-ropene da han entret banen. Samme mann skrev at det var full jubel da Ronaldos navn ble annonsert av speakeren før kampstart.

– Greit å si at Man Utd-fansens hengivenhet for Ronaldo ikke har blitt mindre i løpet av sommeren. Den høyeste jubelen kom for ham da laget ble lest opp, skrev BBC-journalist Simon Stone på Twitter.

– Merkelig

Ronaldo gikk målløs av banen og ble som nevnt byttet ut etter første omgang. Han kom til en god mulighet, men han blåste ballen over mål fra en grei posisjon til venstre i banen.

The Athletic-journalist Carl Anka synes Ronaldo så ut som han vanligvis gjør, og var fascinert over hvor mye han løp.

– Ronaldos angrepsmønster er en merkelig ting. Han tar posisjoner og går på kryssløp som bare gir mening fordi han er Ronaldo og spillerne blir skremt til å sentre til han uansett. Han kunne gjort mer ved å løpe mindre, men han ønsker å være med hele tiden, skrev han på Twitter.

Amad Diallo var mannen som ble byttet inn for Ronaldo i andre omgang.

20-åringen brukte ikke lang tid på å markere seg, og allerede etter to minutter scoret han.

Alex Telles banket til med venstrefoten utenfor sekstenmeteren og Rayo Vallecano-keeperen måtte gi retur på skuddet. Den var Diallo først på, og han satte ballen i mål.

Like før timen var spilt utlignet Alvaro Garcia for Rayo Vallecano.

I det 85. minutt ble den norske 17-åringen Isak Hansen-Aarøen byttet inn for United. Det er hans første minutter for klubben på seniornivå.