Bruno Fernandes hadde muligheten til å redde ett poeng mot Aston Villa i lørdagens kamp på Old Trafford, men sendte et straffespark himmelhøyt over mål.

Manchester United fikk straffespark på overtid da målscorer Kourtney Hause fikk et innlegg fra Bruno Fernandes rett i hånda inne i boksen. Mike Dean var sikker i sin sak og pekte på krittmerket, men fra elleve meter sviktet altså den vanligvis sikre Bruno.

LES OGSÅ: United med sesongens første ligatap etter dramatiske sluttminutter

Portugiseren har vært fast straffeskytter i United den siste tiden og vært en trygg mann for jobben. Lørdagens miss kostet imidlertid poeng for hjemmelaget.

Tapet for Aston Villa var sesongens første ligatap for Ole Gunnar Solskjærs menn.

- «Trash talker»

Rett i forkant av at Bruno skulle skyte sin straffe, var det mye som skjedde ute på banen. Villa-spillerne flokket seg rundt mannen med straffeansvaret.

- Det tok veldig lang tid. Her var det både protester, Emiliano Martinez som er ute å melder veldig mye og Cristiano Ronaldo som står rett bak Bruno Fernandes for sikkerhets skyld, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller i studio etter kampslutt.

Erik Thorstvedt mener Villa-spillerne forsøkte å få United-profilen ut av fatning.

LES OGSÅ: - Ronaldo svindlet for flere millioner

- Martinez er en «famous trash talker» på straffespark og jo lenger tid det går fra dommeren blåser straffe til sparket faktisk blir tatt, jo mer øker sjansen for at spilleren skal bomme, påpekte den tidligere Tottenham-målvakten.

Stamsø Møller stusser over hvor svak straffen faktisk var.

- Veldig merkelig. Ulikt ham å skyte straffe på den måten. Han har gjort det på nesten alle andre måter og har nesten vært for god tidligere. Her blåser han ballen over.

Ronaldo-snakk

Programleder Jon Hartvig Børrestad bet seg merke i bildene av Cristiano Ronaldo. Stjernen sto nemlig plassert rett bak sin landsmann i den aktuelle situasjonen og keeper Martinez så ut til å melde i retning av 36-åringen.

LES OGSÅ: Hevder Cristiano Ronaldo brøt avtale da han gikk til United

- Han (Martinez) peker jo på Ronaldo her. Er det ikke du som skal ta den? sa han.

Også ESPN påpeker det samme og skriver at det virker som Martinez foresøker å overbevise Bruno Fernandes om å la Ronaldo ta straffen. Han skal ha pekt mot Ronaldo og bedt ham om å skyute. 36-åringen skal da ha gått unna situasjonen.

Etter kampen ble det raskt et tema i sosiale medier om hvem som skal ta Manchester Uniteds straffespark i framtiden. Mange mener Ronaldo nå må ta jobben.

- Jeg tror vi trygt kan si at Ronaldo kommer til å ta straffer heretter. Bruno straffe har fortsatt ikke kommet tilbake inn i jordens atmosfære, skrev ekspert Gary Lineker.

- Bruno blåser ballen høyt over. Jeg mistenker at det er Ronaldo sin tur neste gang, skrev London Evening Standard-journalist James Ducker på Twitter.

Solskjær: - Ikke bra

Manager Ole Gunnar Solskjær kunne bekrefte i sitt intervju med BBC at det var avtalt på forhånd hvem som skulle ta straffe i kampen, om det ble noen.

LES OGSÅ: Situasjon skal ha gjort Solskjær forbannet da United røk ut av ligacupen

Nordmannen likte imidlertid ikke oppførselen til Villas spillere.

- Jeg skulle egentlig ikke si noe om dette, men det er ikke bra det de gjør. Jeg mener det burde vært gult kort til noen der, men de oppnådde vel det de ønsket, sier Solskjær og sikter til at Aston Villa-spillerne flokket seg rundt Bruno før straffen.

Det var Kourtney Hause som scoret vinnermålet for Villa i det 88. minutt. Solskjær mener imidlertid at dommeren burde ha annullert den scoringen.

LES OGSÅ: Reagerer på disse bildene av United-stjernen: - Jeg kan ikke tro det

TV-bildene viste at Ollie Watkins sto foran keeper David De Gea og at det slik sett kunne vært offside, men dommerne vurderte at spissen ikke var nok involvert.

- Klar offside

Solskjær trekker fram en lignende situasjon i en kamp med Leicester denne sesongen.

- Det er greit om motstanderen scorer et skikkelig mål mot deg, men det der er offside. Han (Watkins) er i kontakt med David da headingen går. Hvordan kan det være mål, men Leicester fikk sitt mål annullert? Jeg kan ikke se at det er noe kontinuitet i dømmingen her. Det er jo klar offside, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Carragher mener Ronaldo skaper like mange problemer som han løser

Lørdagens resultat betyr at Manchester United blir stående med 13 poeng fra seks kamper i Premier League. Dette var lagets tredje tap på fire kamper i alle turneringer.