Gå til sidens hovedinnhold

Betaler 3,5 mill. for Hamann

Tirsdag var han klar for Bolton. Onsdag ble Dietmar Hamann klar for Manchester City.

32-åringen hadde allerede skrevet under på kontrakten med Bolton Wanderers, men gjorde helomvending etter at nyheten ble offisiell tirsdag. Ifølge Liverpools hjemmesider ble kontrakten underskrevet for en måned siden, men etter Hamanns uventede snuopperasjon, må nå Hamann kjøpes fri fra Bolton-kontrakten.

Liverpool slår fast at Hamanns nye klubb blir Manchester City. «The Sky Blues» har tidligere vært på banen for å sikre tyskerens underskrift, men trakk inn årene da det ble klart at de ville tape kampen mot Bolton. Nå får de viljen sin likevel.

Manchester Evening News rapporterer at City vil betale Bolton en kompensasjon på 3,5 millioner kroner (300.000 pund). Litt av en avkastning for klubben som ikke har betalt tyskeren et eneste lønnspund.

Hamann ønsket seg bort fra Anfield etter at konkurransen om en plass på førstelaget hardnet til. Med Steven Gerrard, Xabi Alonso and Momo Sissoko som konkurrenter, innrømmet manager Rafael Benitez at det kunne bli lite spilletid på tyskeren.

Didi Hamann ble kjøpt fra Newcastle for åtte millioner pund i juli 1999 og vant åtte trofeer i løpet av de sju årene i Liverpool.

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong

Kommentarer til denne saken