Gå til sidens hovedinnhold

Betaler selv for å slippe grytidlig reise

- Jeg synes det er fantastisk, sier LSK-trener Magnus Haglund.

Tirsdag kveld spiller Lillestrøm mot Molde i Molde, og Åråsen-klubben hadde lagt opp til avreise tirsdag morgen.

LSK-spillerne syntes det var for tidlig å møte til bussavgang på Åråsen allerede klokka 06.00, og derfor valgte de 11 spillerne som starter mot Molde å dra kvelden før, skriver Romerikes Blad.

– Flere av spillerne må stå opp før klokka 05.00 for å rekke avreisen fra Åråsen. Det synes vi ikke er en ideell forberedelse til kampen, og derfor tok vi kontakt med klubben for å høre om hele troppen kunne dra dagen før. Da det ikke var mulig, spurte vi om det var mulig å dra hvis vi betalte det ekstra hotelldøgnet selv, sier LSK-kaptein Frode Kippe.

Sammen med de andre spillerne som starter kampen mot Molde, satte Kippe seg søndag på kveldsflyet til Rosenes by.

– Det er bedre for oss å få en normal natts søvn enn å stå opp tidlig, fastslår Kippe.

Hylles av treneren
Resten av LSKs spillertropp og støtteapparatet reiser etter til Molde tirsdag morgen.

LSK-trener Magnus Haglund er strålende fornøyd med spillernes initiativ.

– Vi har en begrenset økonomi, og derfor er det bestemt at vi skal reise til Molde tirsdag morgen. Jeg synes det er fantastisk at spillerne på eget initiativ ba om å få reise opp en dag tidligere og betale selv. Det viser at de gjør hva de kan for å stille best mulig forberedt til kamp, sier Haglund.

– Forsvarlig å dra tirsdag
Daglig leder og sportsdirektør Torgeir Bjarmann liker også initiativet fra spillerne, men han mener ikke det er uforsvarlig å legge opp til avreise til Molde tirsdag morgen.

- Så lenge det er mulig å komme seg opp og ned på kampdagen, så gjør vi det i LSK. Sportslig er det fullt forsvarlig å reise til Molde tirsdag morgen. Vi har dagrom til spillerne, og de ville derfor få nødvendig hvile før kampen som starter 18.30. Men jeg synes det er et bra initiativ av spillerne å betale for et ekstra hotelldøgn hvis de mener det gjør dem bedre forberedt til kampen, sier Bjarmann.

Han forteller at det ville kostet klubben rundt 30.000 kroner ekstra å reise til Molde med hele troppen mandag, men avviser at klubben er i økonomiske problemer.

- Vi følger budsjettene, og så lenge det er sportlig forsvarlig reiser vi samme dag, sier han.

Denne saken er levert av Romerikes Blad.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene