Det var under innspillingen av TV 2-programmet «Best av de beste» at tidligere proffsyklist Thor Hushovd måtte reddes opp av bassenget, etter å ha mistet bevisstheten under gjennomføringen av en oppgave under vann.

Hushovd ble umiddelbart tatt hånd om av dykkere som fulgte med under overflaten, og ble fraktet til det lokale sykehuset for nærmere undersøkelser før han kom tilbake til programmet.

- Plutselig var jeg borte

Et klipp som er publisert på TV 2s nettsider viser den dramatiske hendelsen.

- Jeg følte jeg hadde kontroll, men plutselig var jeg borte. Det var litt skremmende. Men det var jo heldigvis noen som hjalp meg opp igjen, sier Hushovd til programleder Thea Olsen i programmet som har premiere førstkommende onsdag.

- Hadde kontroll

TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl forsikrer om at deltakerne i programmet er tilstrekkelig sikret, og at Hushovd aldri befant seg i noen fare.

- Det var i kontrollerte former med flere dykkere i svømmebassenget, og han ble tatt umiddelbart opp da de så under vann hva som var i ferd med å skje. Han var borte i noen få sekunder før han kom til seg selv og da virket han veldig frisk og rask med en gang, sier han til God kveld, Norge.

«Best av de beste» har premiere på TV 2 onsdag 16. september klokken 20.

I den sjette sesongen av programmet deltar idrettsutøvere som skihopper Anders Jacobsen, håndballspiller Karoline Dyhre Breivang og rallykjører Andreas Mikkelsen, foruten Thor Hushovd og seks andre toppidrettsutøvere.