RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøhn-sak til retten

Foto: Bugge Mette (Aftenposten)
Larvik og Karl Erik Bøhn klarte ikke å bli enige.

Larvik håndballklubb håpet i det lengste å komme til enighet med tidligere trener Karl Erik Bøhn, som fikk sparken 3. januar i år.

Bøhn har tidligere krevd 500.000 kroner for tapt arbeidsinntekt for de 17 månedene som gjensto av kontrakten hans, i tillegg til 100.000 kroner for tort og svie. Larvik var ikke villige til å strekke seg lenger enn til 250.000 kroner.

Et siste forsøk på å komme til enighet har nå havarert. Dermed møtes partene i retten for å finne en løsning på konflikten som har vedvart siden Bøhn fikk sparken fra trenerjobben 3. januar. Når det nå går mot rettsak i begynnelsen av august, har Bøhn høynet kravet sitt til 950.000 kroner.

Bakgrunnen for at Bøhn fikk sparken var at han fulgte samboeren sin, Larvik-spilleren Heidi Løke, til Wien i Østerrike, der hun signerte en kontrakt med klubben Györ. Larvik mente at Bøhn, som trener i klubben, burde ha informert om at han var med på turen, og løste ham fra kontrakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere