Gå til sidens hovedinnhold

«Big Sam» kan returnere

Men Sam Allardyce har ikke tenkt seg til Blackburn

Sam Allardyce var forventet å bringe Newcastle tilbake til toppen av engelsk fotball da han inntok managerstolen på St. James´ Park høsten 2007. Det tok riktignok ikke lang tid før Allardyce fikk sparken og Kevin Keegan kom inn som en reddende engel etter halvspilt sesong.

Nå nevnes briten både som erstatter for Roy Keane i Sunderland, samtidig som Paul Ince sin posisjon i Blackburn ikke er særlig sterk. Men Allardyce innrømmer at det er kun Sunderland som er aktuelt nå.

- Det er bare pressespekulasjoner i forhold til Blackburn. Den eneste kontakten jeg har hatt med Blackburn var tidligere år, da Paul Ince ennå ikke var ansatt og det sto mellom han, Steve McClaren og meg selv, sier Allardyce, ifølge Sky Sports.

Men heller ikke Sunderland har Allardyce vært i kontakt med, men der innrømmer han at han ønsker å snakke med klubben.

- Jeg er helt klart interessert i å komme meg tilbake i manesjen. Jeg har ladet batteriene og er klar til å ta over en ny klubb. Om Sunderland og jeg kunne snakket sammen hadde det vært flott. Så får vi se hva det eventuelt blir til, avslutter Allardyce. Så spørs det om han gjøre med Sunderland det han gjorde med Bolton da han var der i åtte år, fra 1999 til 2007. Da var Bolton et stabilt lag i Premier League, som til tider kunne kjempe litt i toppen. Så spørs det om Allardyce er mannen Sunderland og styreformann Niall Quinn er på utkikk etter.

I helgen gjorde uansett midlertidig manager i Sunderland, skotten Ricky Sbragia, en utmerket jobb. Da ledet han Sunderland til 4-0 seier over West Bromwich.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken