Gå til sidens hovedinnhold

BILD: Manchester United har lagt inn offisielt bud på Sancho

Den tyske storavisen hevder Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har kommet med et offisielt bud på den engelske stjernen.

Ifølge avisen har det skjedd en utvikling i overgangssagaen rundt Jadon Sancho. Ifølge BILD skal Manchester United nylig ha lagt inn det første offisielle budet på Borussia Dortmund-stjernen.

Ifølge avisen skal burdet være på 60 millioner pund, et bud som ifølge opplysningene etter all sannsynlighet vil bli avslått. Dortmund skal kreve minimum 80 millioner pund for sin engelske stjerne, men også Chelsea skal være interesserte i å kaste seg inn i kampen om Sanchos underskrift meldes det videre.

Senere torsdag melder BBC at Borussia Dortmund har avslått budet fra Manchester United.

Flere medier rapporterer torsdag at Sancho er enig med Manchester United om de personlige betingelsene. En kontrakt frem til 2026 skal være lagt frem til Sanchos representanter.

Ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano ønsker Dortmund 95 millioner euro for å vurdere et salg av Sancho denne sommeren.

Ifølge Jan Åge Fjørtoft, som følger den tyske ligaen tett, skal Manchester United føle at Sancho er nærmere en avtale med klubben enn noen gang tidligere. Fjørtoft hevder også å vite at Old Trafford-klubben har lagt inn et bud på Sancho.

- Jeg kan nå bekrefte at Manchester United har lagt inn det første budet til Dortmund. Klubbene er, slik jeg har blitt fortalt, 20 millioner euro unna hverandre angående overgangssum. De må også bli enige om bonuser, skriver Fjørtoft på Twitter.

BILD på sin side rapporterer at Dortmund-sjefene vet at klubben sitter i en ideell forhandlingsposisjon, siden de er klar over at Manchester United ikke har råd til å gå gjennom nok en pinlig overgangssaga, etter forrige sommers langvarige dragkamp som endte med at Sancho ble værende i Tyskland.

Dortmund har også tro på at Sancho vil ble en av de store stjernene i sommerens EM, noe som vil øke prisen hans ytterligere.