Manchester United startet forberedelsene for en ny æra onsdag, da en plakat av Ole Gunnar Solskjær utenfor Old Trafford ble fjernet.

Nordmannen fikk som kjent sparken som manager i Premier League-klubben tidligere denne uken og ledelsen skal allerede være i sving med å finne en erstatter.

Ifølge Daily Mail var tre menn i aksjon for å fjerne bildet av 48-åringen, som var en del av en større montasje utenfor Sir Matt Busby Stand på klubbens arena.

Ronaldo og Varane

I tillegg til Solskjær, er det bilde av spillere som Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Raphael Varane på veggen utenfor stadion. Montasjen ble oppdatert så sent som i september da ansiktene til nykommerne Ronaldo og Varane, som United hentet i sommervinduet, ble klistret opp.

LES OGSÅ: Klar tale om Pochettino: - Han må komme seg vekk

Plakaten har også teksten: «Greatest of english football. We've won it all. Here we belong», som sikter til Uniteds posisjon i engelsk fotball.

Solskjær måtte forlate jobben i United etter en rekke svake resultater. Klubben tapte 0-5 for erkerival Liverpool og 0-2 for byrival Manchester City på eget gress. Sist helg ble det også et ydmykende 1-4-tap for bunnlaget Watford på bortebane.

Michael Carrick har fått jobben med å lede Manchester United, fram til en ny manager på plass. Det meldes at United nå vurderer å ansette en midlertidig manager ut sesongen, før de får inn en permanent erstatter for Solskjær før neste sesong.

LES OGSÅ: Klopp slår tilbake mot kritikken for «Afrika-utspillet»

Carrick ledet United til seier borte mot spanske Villarreal i den første kampen etter Solskjærs avgang og sikret med det avansement i Champions League.

Mange navn nevnes

Argentinske Mauricio Pochettino regnes av mange som favoritt til å få jobben permanent, men det er usikkert om klubben klarer å kjøpe ham fri fra kontrakten med PSG. Ifølge Manchester Evening News skal United allerede ha forhørt seg om den tidligere Tottenham-sjefen, men fått nei fra den franske storklubben.

LES OGSÅ: Forsvarer Pogba og kritiserer United-fansen: - Folk tror han ikke bryr seg

Leicester-manager Brendan Rodgers, som har en fortid i Liverpool, er et annet navn som hyppig nevnes i forbindelse med den ledige managerjobben.

En rekke kandidater lanseres også som alternativer til stillingen ut sesongen. Ifølge The Telegraph skal United har intervjuet både Lucien Favre og Rudi Garcia til jobben. Daily Mail melder at Ralf Rangnick og Paulo Fonseca også er aktuelle. BBC har på sin side hevdet at Ernesto Valverde også er en mann som vurderes på Old Trafford.

Tok farvel i video

Noen timer etter at det ble bekreftet at Solskjærs tid som manager i Manchester United var over, publiserte klubben et avskjedsintervju med nordmannen på sine hjemmesider.

LES OGSÅ: Reagerer etter Solskjærs avskjedsintervju: - Pinlig

Der var det en rørt mann som snakket om både opp- og nedturer i løpet av tiden som manager.

- Denne klubben betyr alt for meg og sammen er vi en match, ​​men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene vi trengte, og nå var det på tide for meg å tre til side, sa blant annet Solskjær.