(Bergensavisen) Åsane - KFUM Oslo 1-1: Åsane-trener Morten Røssland kunne endelig smile fra sidelinjen i det Stian Nygard banket inn 1-0-scoringen på Åsane Arena. I forkant av kampen, som for øvrig er 1. divisjons fjerde runde, var begge lagene blant dem med færrest poeng. Åsane har på ingen måte fått noen drømmestart, og poengdelingen med bunnlaget vil nok ikke hjelpe på selvtilliten.

Straffebom av kapteinen

– Er det én person laget skal kunne stole på, så er det ham.

Det sa TV 2s kommentator, Jonas Gjøen, om Åsane-kapteinen Martin Ueland.

I 17. minutt la Ueland ballen på plass på straffemerket, for så servere keepermat til KFUMs Emil Ødegaard. Gjøen stemplet straffesparket som «elendig», og kapteinen var tydelig skuffet over å ha sløst bort en enorm sjanse for hjemmelaget som gikk inn i kampen kjempesultne på tre poeng.

Hendelsen kan du se under:

Etter straffebommen i 17. minutt, fortsatte Åsane å mate på fremover, men riktig farlig ble det ikke på lenge. Ikke før Stian Nygard omsider gjorde som i forrige hjemmekamp - han banket inn et mål.

Forblir på nedrehalvdel

Ikke bare ga 1-0-målet ny giv til Åsane, også KFUM-spillerne så ut til å bli mer ivrige. Elleve minutter senere lønnet det seg for østlendingene, og Sverre Sandal satte inn utligningen.

Åsane har på ingen måte fått noen drømmeåpning på 1. divisjon, og står nå med tre poeng etter fire kamper. Med det ligger de på en foreløpig 13.-plass, men klarer altså å holde KFUM under seg med ett poeng mindre.

Neste kamp for de oransje blir borte mot Raufoss, som har plassert seg midt på tabellen med sine fem poeng. Her skal det være mulig for Åsane-herrene å ta poeng om Nygard blir ivrig igjen.