RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bildet Liverpool-fansen ikke vil se

(www.img.com)
Sist oppdatert:
Her er bildet som har satt sinnene i kok blant Liverpool-supportere verden over.

Steven Gerrard er for øyeblikket den største helten blant de aller fleste Liverpool-fans.

Den engelske landslagsstjernen har flere ganger minnet fansen om hvor mye Liverpool betyr for ham, spesielt etter at han i fjor sommer flørtet med Chelsea om en overgang.

Men nå har et bilde av Liverpool-kapteinen i Everton-drakt skapt storm på ulike debattforum på nettet.

Steven Gerrard er avbildet som fem-åring sammen med ligapokalen og Charity Shield-trofeét til Liverpools byrival og erkefiende nummer én - Everton.

Gerrard var i likhet med blant annet annet Liverpool-helter som Robbie Fowler og Michael Owen nemlig Everton-supporter som liten - noe Anfield-fansen ikke liker å bli minnet om.

Etter at Gerrard så og si var klar for Chelsea i fjor sommer, satte enkelte Liverpool-fans fyr på midtbanemotorens trøye i protest. Men Gerrard bestemte seg til slutt for å bli værende i Liverpool, og 25-åringen sa selv til Liverpools hjemmeside at rødtrøyene alltid vil ha en plass i hans hjerte.

- Jeg visste hele tiden hva jeg hadde og hva jeg ville legge bak meg om overgangen ble gjennomført. Når alt kom til alt, klarte jeg ikke å slippe tak i det. Av og til tar man ting for gitt i fotball, helt til man blir satt i en situasjon som den jeg ble satt i, sa Gerrard.

For nå betyr Liverpool like mye for Gerrard som Everton gjorde i barndommen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere