Det er dette bildet fra Instagram, som fikk flere til å stille spørsmål om McGregors helse:

Den irske superstjernen sitter på en sykkel og flekser muskler bare noen dager før UFC-møtet med Dustin Poirier i Las Vegas.

Kort tid etter at bilde ble lagt ut på Instagram begynte kommentarene å hope seg opp fra bekymrede fans, som fryktet at iren hadde fått stafylokokker.

På MMA-stjernens venstre albue kan man nemlig se et merke, som kan ligne på en byll man typisk får når man har sykdommen.

Det avviser han imidlertid selv. McGregor hevder nemlig at albuesåret kommer som følge av slag med albuen.

- Ganske vanlig i kontaktidretter

Det er ikke uvanlig at MMA-utøvere blir utsatt for stafylokokker, men som regel lar det seg enkelt behandle med antibiotika.

Den norske MMA-pionéren Thomas Moon Lee Hytten er selv kjent med sykdommen, etter en lang karriere innen kampsport.

- Det forekommer ganske ofte innen kontaktidretter, som blant annet MMA og bryting. Jeg har selv hatt mindre utbrudd tidlig i karrieren, forteller Hytten til Nettavisen.

- Det smitter relativt lett ved kontakt. Og ved hard trening, som ved oppkjøring til kamp, vil immunforsvaret være såpass dårlig at man vil kunne få det. Renslighet vil nok hjelpe noe mot det, men helt sikker kan man ikke være, sier Hytten.

- Ser ut som et skrubbsår

Han stiller seg imidlertid tvilende til at det kan være stafylokokker McGregor har pådratt seg.

- For meg så det ut som et vanlig skrubbsår, men hvem vet? Det har jo vært utøvere som det tidligere har vist seg at har gått kamp, tross et utbrudd. Vi får tro det ikke er alvorlig og at kampen går som stipulert, sier Hytten, som ser fram til kampen mellom Conor McGregor og Dustin Poirier.

Stafylokokker kan produsere forskjellige giftstoffer og enznymet koagulase, som kan få blodet til å levre seg. Gule stafylokokker kan også forårsake alvorlige infeksjoner som lungebetennelse, hjernehinnebetennelse og blodforgiftning, opplyser Det Store Medisinske Leksikon.

Også før møtet med Khabib Nurmagomedov ble det spekulert i om McGregor hadde fått stafylokokker på grunn av et sår på fingeren.

Kampen mellom Dustin Poirier og Conor McGregor blir det tredje oppgjøret dem imellom. McGregor vant den første kampen på knockout i 2014, mens Poirier fikk revansje med samme metode i januar i år.

Hvordan triologien ender ser du på Viaplay natt til søndag.