Engelske Daily Mail melder at Tottenham-manager Andre Villas-Boas forsøker å hente sin tidligere elev Hulk fra Porto.

Brasilianeren har lenge vært koblet til en overgang til Chelsea, men den portugisiske manageren tror han kan klare å overtale Brasil-stjernen til å velge White Hart Lane og Tottenham i stedet.

Hulk, eller Givanildo Vieira de Souza som han egentlig heter, ankom London tirsdag sammen med sine lagkamerater som skal representere Brasils fotballandslag i sommerens OL.

Twitterbilde
Et twitterbilde av Tottenham-manager Andre Villas-Boas i samtaler med Hulk ble tirsdag lagt ut på Twitter, og bildet florerer nå på nettstedet.

Bildet må ha vært tatt i nyere tid ettersom Hulk har på seg Brasils OL-antrekk som er nylig blitt tatt i bruk.

Daily Mail hevder at Hulk kommer til å kreve en lønn på nærmere 100.000 pund i uken, noe som skal være det samme som Emmanuel Adebayor får.

Målgarantist
Hulk ble hentet til Portugal fra Tokyo Verdy i Japan i 2008 og har kontrakt med Porto ut 2016-sesongen. Angivelig skal han ha en utkjøpsklausul på 100 millioner euro.

Under tiden i Porto har brassen vært en målgarantist og på 166 kamper for klubben har han scoret 76 mål. Den beste sesongen var 2010/11, da han satte inn 36 mål.

Men Hulk er ikke den eneste brasilianeren Spurs følger tett. Også Internacionales Leando Damiao og Oscar er begge på Andre Villas-Boas ønskeliste.

Oscar ser derimot ut til å glippe for klubben fra Nord-London, ettersom Chelsea skal være svært nære å sikre seg den talentfulle midtbanespilleren.