*Nettavisen* Sport.

Bildet VIF-fansen vil se

Mohammed Fellah er tilbake i trening. Med ball.

24. august 2007 vil aldri bli en dato Mohammed Fellah glemmer. Leggen sto rett ut etter et stygt overfall fra den tyrkiske U18-landslagsspilleren Aziz Serdar, og VIF-talentet fryktet karrieren var over.

- Mange tanker fôr gjennom hodet mitt, og jeg fryktet for karrieren da jeg tenkte på hvordan leggen så ut etter sammenstøtet, sa Fellah til Nettavisen en uke etter marerittet.

Spådd lysende 2007-sesong
Før 2007-sesongen ble Fellah spådd en kjempesesong i Tippeligaen. Ifølge daværende trener Petter Myhre hadde han sannsynligvis vært inne på A-laget ved seriestart i fjor hadde han ikke blitt satt tilbake av en skade på La Manga, og svært mange fulgte den daværende 17-åringen tett etter den spennende debuten i Vålerenga i 2006-sesongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

FULL AV SKRUER: Slik så venstrefoten til Mohammed Fellah ut etter taklingen. Foto: MARIUS VIK / NETTAVISEN

Det gikk ikke helt som han hadde håpet, og i august var det slutt etter kun 292 minutters spilletid i Tippeligaen. Nå ser imidlertid tilværelsen langt lysere ut for Holmlia-gutten.

- Jeg har så vidt begynt å løpe, og for et par uker siden begynte jeg også å trikse med ballen igjen.

Styrket ut av skaden
Mohammed Fellah innrømmer han var langt nede etter det alvorlige benbruddet. Men han mener samtidig at han kan ha kommet styrket ut av skadeperioden.

- Mentalt er jeg tøff, og kanskje er jeg blitt enda tøffere enn tidligere. Jeg har vært fast bestemt på å komme tilbake etter skaden.

- Dessuten er jeg blitt fysisk mye sterkere enn det jeg var før, etter stor mengder situps og pushups, smiler 18-åringen, og flekker noen overarmsmuskler som ville skremt de fleste bryggesjauerene i Mumbai.

Ikke redd for nye taklinger
Selv er han ikke skremt etter skaden, og tror det skal gå bra når han snart kan ikle seg Vålerenga-drakta igjen.

- Målet er å være klar til seriestart, forteller 18-åringen.

- Mange sier at det er vanlig å kvi seg for å gå inn i taklinger når man begynner å spille etter en slik skade, men jeg tror ikke jeg vil feige ut, sier en offensiv og optimistisk Mohammed Fellah til Nettavisen.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball
For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.