Ronaldo ble offisielt klar for Manchester United på tirsdag, og returnerer dermed til klubben han forlot for tolv år siden.

Forutsett at det ikke blir noen visum-problemer, forventes det at Ronaldos første kamp etter comebacken i United blir hjemme mot Newcastle 11. september.

Og for de som har tenkt å se kampen men enda ikke har billetter kan det bli dyrt. Det er på nettsider som driver med videresalg av billetter prisene har skutt i været, skriver The Times.

Les også: Dette nummeret får Ronaldo i Manchester United

Skyhøye priser

På noen nettsider skal prisen ha gått helt opp i 2500 pund for en billett, noe som tilsvarer rett i underkant av 30 000 kroner.

Det offisielle billettsalget til kampen skal være utsolgt, men flere uautoriserte billettleverandører skal ha et ønske om å dra nytte av portugiserens «homecoming» ved selge billetter til kampen for en skyhøy pris.

Les også: Dette sa mannen fra Brann-nachspielet om overgrepsanklager før han ble etterforsket: - Det vet jeg ingenting om

The Times viser til nettstedet Live Football Tickets, som skal ha mer enn 200 billetter til salgs, til priser fra rundt 3000 kroner til nesten 8500 kroner.

Hos det amerikanske selskapet Stubhub skal billetter nederst på tribunen koste hele 30 000 kroner.

Manchester United oppfordrer imidlertid fans til å ikke kjøpe billetter fra slike nettsider.

- Vi fraråder fans på det sterkeste å kjøpe billetter fra uautoriserte kilder. Disse billettene er ofte ugyldige, noe som gjør at fansen blir skuffet og ikke kan se kampen, sier en talsmann fra klubben til The Times.

Snakket om forholdet til Ferguson

Ronaldo har selv gjort sitt for å blidgjøre fansen før han redebuterer for Manchester United med å snakke mye om hans tidligere opphold i klubben, og spesielt forholdet til manager-legende Sir Alex Ferguson.

Portugiseren fortalte denne uken at en telefonsamtale med Ferguson hadde vært en avgjørende faktor for at han returnerer til Manchester United.

Les også: Xhaka ville ikke ta vaksinen - nå er han smittet

Skotten og Ronaldo fikk et tett forhold under 36-åringens første periode i United, da Ferguson signerte han fra Sporting i 2003.

- Siden jeg signerte for Manchester United som 18-åring var Sir Alex Ferguson nøkkelen. Han er som en far for meg i fotballen. Han hjalp meg mye, han lærte meg mange ting, og selvfølgelig hadde han en stor rolle på grunn av forholdet vi hadde, sa Ronaldo til MUTV.

Torsdag kveld kom også en gladnyhet for mange Manchester United-fans. Da ble det klart at Ronaldo kommer til å bruke sitt gamle nummer i United, nummer 7.