RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billettsaken fortsatt ikke løst

Fotballforbundets egne billetter til cupfinalen selges på svartebørs.

Sist oppdatert:
TV 2 avslørte denne uken at Fotballforbundets egne billetter har havnet på svartebørsen. Nå har NFF sporet opp hvor én av disse billettene stammer fra, men billettsaken er likevel fortsatt ikke løst.

Billettkontoret.com, som driver med videresalg av billetter, hevder å ha mottatt flere hundre billetter fra NFFs organisasjon og samarbeidspartne de siste årene. Onsdag kunne TV 2 Hjelper deg dokumentere at billetter fra internt i forbundet blir omsatt på svartebørsen til mange ganger pålydende pris.

Da TV 2s forbrukerprogram kjøpte en slik billett, og i tillegg la frem kopier av fem andre slike billetter for forbundet, varslet informasjonssjef Roger Solheim oppvask. Nå har NFF funnet ut at én av billettene kom fra en ansatt i UBC, som er et av Norges Fotballforbunds datterselskaper.

- Vedkommende har beklaget på det sterkeste det som har skjedd. Hun har forklart at billetten ble gitt til en venn, som solgte den videre uten å si fra om det, sier Solheim til TV 2 Nettavisen.

- Men det dreide seg jo om flere billetter. Vet dere nå hvor disse andre stammer fra?

- Nei, disse billettene har det vært umulig å spore opp. Radnummeret var tatt bort på kopiene vi fikk se, og dermed kan vi ikke si hvor i forbundet disse kommer fra. Så vi får ikke gjort noe mer med dette denne gangen, sier Solheim.

Informasjonssjefen opplyser at i overkant av 500 av cupfinalebillettene selges til personer som jobber i eller opp mot Norges Fotballforbund.

- Men det er ingen indikasjoner på at det er noen form for organisert videresalg av billetter, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere