RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birger tar hevn

Nettavisens galoppeksperter leverte strålende tips til Täby søndag, men ble rammet av store tekniske problemer hos Rikstoto.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett. Onsdag er det ekstra V75 på Bjerke der en eventuell alenevinner kan ta med seg 18 millioner kroner. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75 og dersom ikke jokerpotten ryker onsdag vil det minimum være mulig å ta med seg 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon fortsetter med storgevinster. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen leverte Håkon Einar Hansen strålende tips. To systemspill på Ekspertensuste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Andelslag fra 100 til 2000 kroner
Både til onsdagens V75-omgang på Bjerke og til lørdagens V75 på Jarlsberg har Nettavisens traveksperter satt opp en rekke lag til 100, 200, 300 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag til 1000 og 2000 kroner andelen. Klikk på lenken under for å direkte til V75-menyen til Nettavisen på Eksperten.

Klikk her dersom du allerede nå ønsker å kjøpe andeler i Nettavisens V75-andelslag på Eksperten.

Onsdag er det galoppen som regjerer tidlig på dagen, all den tid Täby galoppbane i Sverige byr på både V4 og V5. Litt senere på ettermiddagen skal Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg forhåpentligvis veilede Nettavisens lesere til fem rette under ettermiddagsløpene i Odense. Og sist men ikke minst jakter meget formsterke Håkon Einar Hansen sju rette under onsdagens meget spennende ekstra V75-omgang på Bjerke.

Innleveringsfrister Täby
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 14.11

Maks utur
Søndag var det som kjent svært store utfordringer på www.rikstoto.no og det hadde sammenheng med at klokken ble stilt en time tilbake natt til søndag. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte glitrende tips den dagen og på sitt største V4-forslag (innl.pris kr 864) her på Nettavisen ble det fullklaff og herlige 26 642 kroner tilbake. Spillestopp søndag var kl 12.45 og Kurt Leirvåg som hadde ansvaret for innleverin av andelslagene på Eksperten skulle starte med dette kl 11.55 søndag. På det tidspunkt hadde Nettavisen sju utsolgte andelslag i prisklasse 1000-1800-2000 kroner som altså alle hadde sittet klokkerent og gitt gevinster for over 170 000 kroner. Men klokken lurte Rikstoto, det lurte Eksperten og det lurte Nettavisen og vi var maktesløse for å få levert et eneste andelslag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vurderinger fra Birger og Morten til onsdagens løp på Jägersro:

Ready med Freddie
Vi satser på banker direkte i V4-spillet på Jägersro onsdag. 2 Sir Freddie var knallgod i nest siste start på Täby. Han fulgte opp med en enkel sprintseier mot gode hester på Jägersro. Det var hans første start på sprintdistanse siden 2-årssesongen, og det kan se ut som det er på sprint han vil gjøre det aller best. Onsdagens motstandere har han slått før, og han står bra til vektmessig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I V5 er det ingen klare bankere, men det bør være en del hester å stryke. Lynraske, men litt distansesvake 1 Red Robin i V5-5 kan være et objekt. 150 meter kortere enn sist er nok bare en fordel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere