Gå til sidens hovedinnhold

Birmingham gir opp Robbie Keane

Kan Sunderland være neste stopp for Tottenham-spissen?

Birmingham har ikke lagt skjul på sin interesse for Tottenham-spissen Robbie Keane, og partene skal ha vært enige om en overgangssum for 30-åringen.

Men spissen selv krevde en høyere lønn enn hva Birmingham kunne avse, og mandag ettermiddag bekreftet klubben på Birminghams egne nettsider at ballen nå legges død.

- Vurderer andre muligheter
Styreformann i Birmingham, Peter Pannu, møtte manager Alex McLeish og speider Paul Montgomery på mandag, der de diskuterte andre navn på overgangsblokka.

- Vi diskuterte noen nye navn - navn som vi ikke vil fortelle mer om nå - ettersom vi har bestemt at signeringen av Keane ikke vil være den beste for den finansielle situasjonen i klubben, forteller Pannu.

- Det er synd, fordi Keane er en spiller i verdensklasse. Men supporterne kan berolige seg med at vi vurderer andre muligheter, og vi vil forfølge dem om økonomien tillater det, legger styreformannen til.

Er Sunderland interessert?
Dermed kan man stille seg spørsmålet om Sunderland kaster seg inn i kampen om den irske spissen.

Tidligere på mandag ble det meldt om at klubbens stjernespiss Darren Bent kommer til å forlate Sunderland, og dermed oppstår plutselig behovet for en erstatter på topp hos de rødhvite.

At Niall Quinn, som spilte sammen med Robbie Keane på det irske landslaget fra Keanes debut i 1998 fram til Quinn la skoene på hylla i 2002, er styreformann i Sunderland, legger ikke nødvendigvis en demper på de spekulasjonene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken