Tottenham låner ut kantspilleren David Bentley til Birmingham, ifølge Sky Sports. 26-åringen kom til Nord-London som landslagsspiller, men har ikke greid å kjempe seg til fast plass i Harry Redknapps mannskap.

Det skyldes først og fremst at en annen landslagsspiller, Aaron Lennon, har storspilt på Bentleys beste posisjon på høyresiden av midtbanen.

Bentley har vært en ettertraktet mann etter å ha havnet på benken i Spurs. Hans tidligere arbeidsgiver, Blackburn, har vært blant dem som har forsøkt å hente spilleren som var i Arsenal i ungdomsårene.

Også Rangers-spissen Kenny Miller skal være på vei til å styrke skotske McLeishs spillerstall i Birmingham.

Fulham-manager Mark Hughes har samtidig sikret seg Aston Villas Steve Sidwell. Midtbanespilleren har undertegnet en avtale som i første omgang gjelder for et halvt år, men som kan forlenges til sommeren 2014.

28-årige Sidwell har, i likhet med John Carew, spilt lite førstelagsfotball for Gérard Houlliers mannskap denne sesongen.

- Jeg er henrykt over at overgangen til Fulham er klar. Jeg ser fram til å komme på trening med troppen, og å hjelpe klubben til å forbedre tabellposisjonen i andre halvdel av sesongen, sier den tidligere Reading- og Chelsea-spilleren til Fulhams nettsider.

- På banen kommer han seg fra boks til boks, og jobber utrettelig. Han er god med ballen og kan også skaffe deg mål. Han ønsker å være en del av det vi holder på med her, og derfor vil han også gjøre det bra for oss, sier Mark Hughes.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her
HTML EMBED