RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birmingham vil ha Celtic-spisser

Sist oppdatert:
Birmingham vurderer å kaste seg inn i kampen om Henrik Larsson. Midlands-klubben ønsker Celtic-makker John Hartson med på kjøpet.

Henrik Larssons agent Rob Jansen uttalte nylig at svensken vurderer Premier League som neste stoppested når kontrakten med Celtic går ut til sommeren. Flere klubber har vært nevnt som ny arbeidsgiver for storscoreren, som har insistert på at det er uaktuelt å forlate den skotske serielederen før sesongen er over.

Birmingham-sjef Steve Bruce ser gjerne at Larsson tar med seg sin kontroversielle lagkamerat John Hartson til St Andrews.

- Steve er interessert i begge spillerne, alle ønsker seg vel slike spisser, sier Birmingham-sjef David Gould til Daily Mail.

- Henrik er en fantastisk spiller og en toppscorer av rang. Det er meget sannsynlig at vi forsøker å få han til klubben etter sesongen, sier Gould.

Mens Henke Larsson aldri har spilt i England, har John Hartson lang fartstid i Premier League. Waliseren var innom Arsenal, West Ham, Wimbledon og Coventry før han ankom Glasgow for 18 måneder siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere