Gå til sidens hovedinnhold

Bitter bursdagsfeiring

LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Det er utrolig bittert å bli slått ut av UEFA-cupen på bortemålsregelen. Hadde håpet på en litt annen bursdagsfeiring enn dette, sier Erik Hoftun.

RBK - BENFICA 2-1 (BENFICA VIDERE): Rosenborg-kapteinen rundet 35 år i dag og hadde planlagt en heldundrende feiring med godt spill, seier og avansement i europacupen. De to første delene av fødselsdagmarkeringen ble innfridd, men plassen i fjerde runde røk 20 minutter ut i første omgang.

- Vår egen feil
- Selv om vi fikk en unødvendig scoring mot oss, var det ikke det som ble avgjørende. Problemet er at vi ikke klarer å score på de mange sjansene vi skaper. Surt, oppsummerer Hoftun, som gir honnør til gjestene for måten de gjennomførte de siste 45 minuttene på.

- De spilte glitrende i forsvar etter at Gomez ble utvist og tøyde tålmodigheten til dommeren, som for øvrig var meget god, maksimalt. Litt trist at det skulle bli sånn, men det må vi takle. Det er vår egen feil at vi ikke klarer å score flere mål.

Like blid
Forsvarskjempen lar imidlertid verken til tider usympatiske portugisere eller sløsingen med muligheter ødelegge nattesøvnen.

- Neida, i morgen er jeg like blid. Vi spilte en solid kamp, spesielt tatt i betraktning at det fortsatt er en måned til seriestart. Jeg ser virkelig lyst på fortsettelsen og tror det skal bli mye moro utover året, sier 35-åringen som står bokført med 85 kamper i europeisk klubbsammenheng – foreløpig.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar