RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitter cup-helt

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Bernt Hulsker (28) sendte Vålerenga til semifinalen med to scoringer. Men cup-helten er misfornøyd med lite spilletid, og har fått beskjed om å skjerpe seg av Kjetil Rekdal.

VÅLERENGA – BRANN 2-1: Med sitt første spark på ballen gjorde Hulsker 1-0 etter 14 minutter, like etter at han kom inn for en lyskeskadd Tore André Flo. Ti minutter senere styrte han inn 2-0, og dermed virket kvartfinale-kampen avgjort.

- Det var enkle scoringer. Jeg klarte å lure meg bak Branns stoppere og kunne bare styre ballen i mål, sa Hulsker til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Frustrerende
To mål og heltestatus til tross, den raske spissen er svært misfornøyd med å sitte mye på innbytterbenken. I hele år har han stort sett bare spilt kamper for VIF 2 i 3. divisjon, og etter at Flo kom til klubben har han følt at han ikke blir satset på.

- Jeg mener at jeg har fått spille altfor lite og har sagt at jeg er misfornøyd med det. Så jeg håper kampen i dag er et signal om at jeg vil få flere sjanser, sa Hulsker.

- Jeg synes selv at jeg var god i våres, men etter at Tore André (Flo) kom, har jeg nesten bare spilt 2. lagskamper eller i cupen. Det er klart det har vært frustrerende.

Ferdig i VIF?
Den siste tiden har også Hulsker fått beskjed av Vålerenga at han må bedre prestasjonene, ellers er han ferdig i klubben.

- Det er ikke noe dramatisk, men jeg har fått høre at jeg må stå på mer på trening, sier Hulsker.

- Bernt må vise mer på trening og stå på som en tulling hele veien, sier VIF-trener Rekdal til TV 2 Nettavisen.

- Det er stor konkurranse i Vålerenga, og han må tolerere at andre har vært bedre enn ham. Han må bli flinkere til å jobbe hardt og vise at han virkelig vil spille.

12 cup-mål
I cupen, der Hulsker har fått spille alle kampene, har han scoret hele 12 mål på 5 kamper. Likevel tror ikke den tidligere Molde-spissen at han starter neste kamp, borte mot Brügge i Champions League-kvalifiseringen på onsdag.

- Nei, det blir en annen type kamp, kanskje bare med én spiss. Det blir nok mest en kamp om å tette igjen bakover, sa han.

Midt i gleden over cupseieren, er det dårlig nytt for VIF og Rekdal: Kjetil Wæhler, Tore André Flo og Stefan Ishizaki ble alle skadet mot Brann. Det er høyst usikker om noen av dem er klare til Brügge-kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere