RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bitter Trezeguet lei benken

Sist oppdatert:
Etter 32 mål for Frankrike ser David Trezeguet ingen grunn til at han fortsatt skal benkes.

Juventus’ stjernespiss David Trezeguet snakket søndag ut om sin frustrasjon over å plukke fliser ut av stompen etter den siste tida på det franske landslaget.

Til tross for sine 32 landslagsmål, et mindre enn Thierry Henry, er franskmannen har det meste tida de siste årene med landslaget blitt tilbragt på benken.

- Med spillere som Henry, Zinedine Zidane eller meg selv, burde man ikke stille seg selv spørsmål. - I mine øyne er Brasil laget hvis eksempel bør følges, sa Trezeguet til de fremmøtte reporterne søndag.

- Ronaldinho, Ronaldo, Adriano og Kaka spiller på det samme laget, og jeg ser ikke noe galt i det.

Det var forventet at den franske landslagssjefen Raymond Domenech ville starte med Djibril Cisse og Thierry Henry på topp mot Sveits på tirsdag, men nå ligger det an til at Henry kan bli ensom spiss, eventuelt slåss Trezeguet med Louis Saha om den andre plassen på topp.

Det liker Juve-stjernen dårlig.

- Du kan leve med slikt når du er 23 eller 24, men nå, med alt det jeg har oppnådd på klubbnivå, er min ambisjon alltid å være med i startelleveren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere