Gå til sidens hovedinnhold

Bittert nederlag for Oppsal

Kunne klatret opp fra nedre tabellhalvdel, men tapte håndball-kampen mot Flint.

TØNSBERG: Trener Djordje Teodorovic var naturligvis langt fra fornøyd etter å ha sett seieren og sårt tiltrengte poeng glippe ut av Oppsals hender mot Flint.

– Dette var dårlig. Vi bommet altfor mye fra vingene og klarte ikke å sette de siste skuddene i mål. Vi taper en tett kamp, delvis fordi vi fikk noen dårlige avgjørelser mot oss, sier Teodorovic.

LES OGSÅ: Gammel storhet jakter opprykk

Duda med merke

Hjemmelaget hadde åpenbart gjort hjemmeleksene sine, for Oslolagets storspiller Izabela Duda fikk knapt slippe til foran mål.

Det var til enhver tid en Flint-spiller i veien, og Flint-forsvaret var på henne som en klegg på en varm sommerdag.

Selv om Duda ikke presterte like godt som i tidligere kamper, mente trener Teodorovic at hun alene ikke var grunnen til at det endte med tap.

– Izabela spilte tidvis bra og tidvis dårlig, akkurat som resten av laget, sier treneren.

– Skikkelig nederlag

Kamilla Ersek fikk inn fem spillermål i løpet av kampen, og enes med trener Teodorovic i at forestillingen mot Flint var langt i fra god nok.

– Det er et skikkelig nederlag å tapt mot Flint. Jeg føler at vi er et mye bedre lag. Men så taper vi på våre egne feil, og på at vi ikke klarer å score mål, sier Ersek.

Hun mener kampen burde ha vært avgjort i første omgang.

– De første 10 minuttene hadde vi muligheten til å lede med mye mer enn det vi faktisk gjorde. Vi gjør det vanskelig for oss selv, når vi heller raskt og enkelt burde kommet opp i en komfortabel ledelse, sier Ersek.

Dominerte

Oppsal dominerte kampen fra første minutt, og lå stabilt i ledelsen helt til halvspilt andreomgang. Da våknet vertene, og leverte effektivt angrepsspill og et forsvar som selv ikke Oppsals angrepskanoner klarte å trenge gjennom.

I forkant av kampen var det knyttet stor spenning til utfallet. For med kun to poeng mellom de to lagene, ville en eventuell seier for Oppsal ha sendte dem opp fra nedre tabellhalvdel.

Men sånn ville det seg altså ikke.

Nå ligger Flint og Oppsal på henholdsvis 8.- og 9.-plass på tabellen, begge med 8 poeng.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten