RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarmann kan bli manager i Lyn

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Lyn ønsker å styrke staben rundt suksesstreneren Henning Berg. Nå kan den største kanarifuglen av dem alle lande i managerstolen på Ullevaal.

- Torgeir Bjarmann er selvsagt en spennende mann. Vi snakket med ham i fjor også, og vi har hatt en jevn dialog etter det. Akkurat nå legger vi kabelen for årene fremover, og det er naturlig å ha en dialog med ham, bekrefter Lyn-direktør Morgan Andersen til Aftenposten.

Bjarmann henger høyt der oppe blant legender som Tom Lund, Frank Grønlund, Jan Åge Fjørtoft og Andre Krogsæther på Åråsen.

Siden han la fotballstøvlene på hylla i 2003 har han ikke vært formelt involvert på Åråsen, men har på samme tid ikke lagt skjul på at han kunne tenke seg en administrativ stilling i klubben i sitt hjerte. Et slikt tilbud har imidlertid ikke blitt forespeilet Bjarmann, og han skal nå være ønsket som manager i Lyn.

Morgan Andersen ønsker ikke å si noe om hvilken rolle Bjarmann er tiltenkt, men Aftenposten spekulerer i om den omstridte Lyn-direktøren ser for seg en lignende rolle for Bjarmann, som Jan Åge Fjørtoft har i Lillestrøm. Ønsket om å bedre oversikten i spillermarkedet, skal være avgjørende for å opprette en managerstilling i hovedstadsklubben.

Bjarmann sjøl sier han er i tenkeboksen. Ved siden av å være ekspertkommentator hos NRK, opererer han som investor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere