RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarmann ut mot Larsen

Sist oppdatert:
Lyns Kevin Larsen (21) har bestemt seg for å ikke gå til Sandefjord. Det faller ikke i god jord hos Torgeir Bjarmann.

Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann kan onsdag kveld bekrefte at Kevin Larsens overgang til Sandefjord har gått i vasken. Larsen vil nå fullføre kontrakten med Oslo-klubben, en kontrakt som løper ut denne sesongen.

- Spilleren har funnet ut at han ikke vil til Sandefjord. Han har ytret et ønske om å gå fra Lyn og til Sandefjord, men plutselig gjør han helomvending, sier Bjarmann til Nettavisen.

Enige
Klubbene hadde blitt enige om overgangsummen, men Larsen skal ha ombestemt seg da det nærmet seg forhandlinger om de personlige betingelsene.

- Han ønsket seg på død og liv vekk, og vi ble enige med Sandefjord. Dette står ikke på det økonomiske, vi oppfyller spillerens absolutte ønske, og måten han nå oppfører seg på er veldig lite profesjonell, sier Lyns sportsdirektør.

Venstrebacken har fått lite spilletid for Lyn denne sesongen, men Bjarmann avviser at spilleren vil havne helt i skyggen etter denne episoden.

- Det får ingen slike konsekvenser for ham, men det er ikke en oppførsel vi setter pris på. Vi hjalp ham så godt vi kunne, og så gjør han helomvending på denne måten, avslutter en oppgitt Bjarmann.

- Overrasket
Sandefjord tar Larsens avgjørelse med fatning.

- Spilleren ønsker å bli i Lyn, og det tar vi til etterretning. Avgjørelsen hans er overraskende, men det er ingen nedtur for oss. Nå ser vi oss rundt etter andre alternativer, sier Sandefjords daglige leder, Øystein Ulsnæs, til Nettavisen.

Nettavisen lyktes ikke å komme i kontakt med en ferierende Kevin Larsen onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere