RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarne har jackpotbankeren

Sist oppdatert:
Sjefsbrunen er overlegen sine konkurrenter på kapasitet, og han blir vårt holdepunkt i en superspennende dobbel jackpot-omgang.

Klikk her for vårt V65-tips.

Klikk her for å se vårt DD-forslag.

Vår banker for dagen har vært et eneste stort eventyr for sin faste følgesvenn Bjarne Syversen, noe 21 triumfer og nær millionen innkjørt forteller alt om. Sjefen-sønnen gikk fullt godkjent etter litt pause i sin siste start, der en sjetteplass på sterke 25.7 med innlagt galopp ble resultatet. Løp i kroppen har garantert gjort godt, og i dag støter 7-åringen på motstandere han slår syv dager i uken. Nei, i et lite felt bør det være "lugna gatan" frem til tet, og isåfall er det normalt ingen som rører 6 Sjefsbrunen i V65-3.

Er du alene om å ha 6 rette vinner du 7 millioner!

Kapable utgangshester
Svært løfterike 3 Kings Centaurus dukker opp i V65-innledningen, og med to løp i kroppen tror vi det kan være dags for seier. 4-åringen gikk klart godkjent til sølv etter en kjapp sisterunde fra køen sist, og årets andre triumf er trolig innen rekkevidde i dag.

5 Thor i V65-2 gjorde et meget solid inntrykk i debuten for Per Oleg Midtfjeld, der en enkel sprinttriumf på fine 15.3 ble bokført. New Quick-sønnen har tidligere ikke vært helt stø på beina, men i en feilfri utgave dreier det seg nok om en solid vinnersjanse på ny.

Helt stø på beina er heller ikke 6 Valle Verner i V65-5, men Moe Odin-sønnen slo klart skarpere konkurrenter i sin siste start. Ved den anledningen gikk 4-åringen flotte 27.2 full vei, og Lindbak-traveren blir sannsynligvis tung å stå i mot.

Dobbeltbanker
Vi tror 3 Lass Fenomen kan sitte på leken i V65-avslutningen. Silver Pine-sønnen er klart bedre enn raden, og tet fra start til mål er svært nærliggende. I sin siste start så 7-åringen strålende ut for dagen, men kusk Kristian Malmin skulle hive Anderssen-traveren ned i en luke som ikke var der... Da var den dagen ødelagt, men dersom det ikke blir altfor tøff kjøring innledningsvis tror vi årets første triumf kan være et faktum. Med overpace kan dog 11 Thunderbolt bli tung å stå i mot til slutt, og Muscles Yankee-sønnen blir vårt andre kryss i V65-finalen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre ordinære spilleforslag på hhv 100, 400 og 1000 kroner.

I anledning jackpot har vi også satt opp et stort abc-system med en innleveringspris på 1740 kroner. Systemet har vi fylt ut på fire kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 19.30-20.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere