Gå til sidens hovedinnhold

Bjørndalen spurtslått

Men det ble pallplass på Ole Einar.

Lørdag var en dårlig dag for de norske skiskytterne. Én mann blant de ti beste er sjelden kost når man er vant til å ha en mann på pallen stort sett i hvert eneste renn.

Søndag var det duket for revansje og de norske gutta var tydelige på at lørdagens prestasjoner langt fra var godt nok. Lørdag var trioen Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Bjørndalen og Halvard Hanevold henholdsvis nummer 24, 25 og 26.

Langt bedre var det søndag, hvor alle tre var blant de åtte beste. Bjørndalen ble best av de norske og endte til slutt på 3.plass. Lenge så det ut til at han skulle klare andreplassen også, men ble slått på målstreken av svenske Carl Johan Bergman.

Emil Hegle Svendsen lå helt i tet ved siste skyting, men bommet to ganger og gikk dermed glipp av muligheten til å vinne. Likevel maktet han å avslutte sterkt og gikk inn til plassen bak Bjørndalen.

Halvard Hanevold var noe seigere i sporet, men viste stabil skyting. Kun én bom holdt til en åttende plass og dermed ble det en bedre norsk dag søndag.

Ronny Hafsås som ble best av de norske lørdag, gikk nok en gang et godt langrenn. Men med åtte bom ble det vanskelig å hevde seg helt i toppen. Han gikk til slutt inn til en 24.plass. Lars Berger bommet ”bare” fem ganger og tok 18.plassen.

Alexander Os hadde seks bom, men klarte likevel å sikre seg verdenscuppoeng ved å ta 30.plassen.

Østerriske Cristoph Sumann vant rennet i Oberhof.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken