*Nettavisen* Sport.

Bjørndalen vil sove i bilen

Med et optimalt mesterskap og fem medaljer, må Ole Einar Bjørndalen tilbringe rundt 35 timer i bil til og fra medaljeseremoniene i OL. Den tiden skal han bruke til å sove.

09.02.06 08:22

De langdryge medaljeutdelingene og den lange kjøreturen fra deltakerlandsbyen til seremoniplassen i Torino, har skapt mye irritasjon i den norske leiren. Nå avslører den norske skiskytterkongen at han skal bruke de mange timene til å sove.

- På grunn av de lange reisene fra deltakerlandsbyen til medaljeseremoniene i Torino, blir det ekstra viktig for utøverne å sove under transporten. Ellers kan det bli veldig krevende, hvis man er så heldig å vinne flere medaljer, sier Bjørndalen til VG.

Ifølge avisen må man regne med å bruke til sammen syv timer totalt for å komme seg frem og tilbake. Med full klaff vil det si 35 timer.

Nordmannens mentale rådgiver tror ikke det skal by på nevneverdige problemer å få blund på øyet på humpete og svingete italienske landeveier.

- En formiddag ønsket Ole Einar å sove halvannen time. Da spilte det ingen rolle at jeg gikk rundt og romsterte å det samme rommet. Han sov som en stein, sier Øyvind Hammer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag