*Nettavisen* Sport.

Bjørndalens helomvending

Ole Einar Bjørndalen har (31) ombestemt seg, og er likevel interessert i å gå langrennsstafetten i Torino-OL neste måned.

- Jeg stiller meg positiv til å gå langrennsstafetten, hvis jeg er i god nok form. Men ingen har spurt meg om det, sier Ole Einar Bjørndalen til VG.

Uttalelsen overrasker landslagssjefen i langrenn, Krister Søgård, som ikke hadde regnet skiskytterkongen som en kandidat til stafettlaget i Torino.

- I november sa Ole Einar at han var uaktuell til å gå langrenn i OL. Så dette er helt nytt for meg, innrømmer Søgård overfor avisen.

Søgård kan ikke love Bjørndalen gratisbillett til stafettlaget, men sier han vil diskutere saken nærmere med skiskytternes landslagstrener Roger Grubben og Bjørndalen selv.

Bjørndalens helomvending kan imidlertid løse et problem for Søgård, som ikke har noen klare kandidater til fristilsetappene i OL. Kristen Skjeldal er langt unna gammel form, Bjørndalens skiskytterkollega Lars Berger har slitt med sykdom, mens John Anders Gaustad og Jan Egil Andresen begge manger mesterskapsrutine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag