*Nettavisen* Sport.

Bjørnebye blir Hareides assistent

Foto: Scanpix

Stig Inge Bjørnebye dropper Lyn og blir heller assistenttrener for Åge Hareide på landslaget. By Rise: - Kunne ikke være feig

02.12.03 16:28

- Ja, det ser sånn ut. Det er synd for oss, men vi har vært klar over denne muligheten lenge. Lyn kommer i så fall til å finne en annen, bra trener, sier Lyns sportslige leder Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen.

På en pressekonferanse på Ullevaal stadion tirsdag, ble Bjørnebye presentert som ny assistenttrener på landslaget. Dermed får Åge Hareide den assistenten han ønsket.

Ønsket samarbeid
Hareide har lenge ønsket å jobbe sammen med Bjørnebye, en spiller han hentet til Brøndby i sin tid som sjef i den danske storklubben. Tidligere i år, da Bjørnebye var aktuell som juniortrener i Rosenborg, uttalte de begge at de var sikre på et samarbeid i framtiden.

- Jeg kjenner Stig Inge fra tiden i Brøndby. Han er en fantastisk fin type med bred erfaring og mange gode egenskaper, sa Åge Hareide da til lokalavisen Østlendingen.

Bjørnebye la opp som aktiv spiller på grunn av en øyeskade. Han har C-trenerkurs, og er godt respektert i fotball-miljøet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag