Gå til sidens hovedinnhold

Bjørnstad gir seg

Henrik Bjørnstad har fått nok. Proffspilleren legger golfkøllene på hylla.

Etter en tøff sesong der han ikke lyktes med å kvalifisere seg for neste års PGA-tour har 31-åringen besluttet å gi seg helt.

Bjørnstad ble pappa for annen gang for to uker siden. Nå flytter han hjem til Norge og Drøbak, og ser fram til mer tid med familie og venner.

-Dette er et valg jeg har tatt og kommet fram til gjennom sesongen. Jeg føler selv at jeg har gjort et riktig valg og strutter av energi, uttaler Bjørnstad til Golfnews.no.

- Det er faktisk en tung bør som har sluppet taket nå som det er gjort. Jeg har spilt profesjonell golf i 15 år, og føler at jeg trenger nye og andre utfordringer her i livet.

Golfproffen har bodd i Florida de siste årene, men har bare hatt sporadisk kontakt med sin nærmeste familie. Nå legger de huset sitt ut for salg. Planen er å returnere til Norge fortest mulig.

- Det har vært en tung sesong, og jeg føler at jeg har fått lite igjen basert på hvor mye jeg har lagt ned i golfen. Men dette er ikke den eneste grunnen til at jeg nå legger opp, forteller Bjørnstad videre.

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken