Henrik Bjørnstad gikk sin andre strake parrunde under The Honda Classic på PGA-touren natt til søndag, og dermed har nordmannen fortsatt en hederlig plassering innen rekkevidde.

Når tre av fire runder er gjennomført i Florida ligger Bjørnstad på en delt 15.-plass i turneringen. Totalt ligger nordmannen på to slag under par, og er med det et godt stykke bak teten.

- Mye vind i dag, noe som gjorde det vanskelig. Jeg er fornøyd med en ny parrunde, og håper på en god dag i morgen, sier den norske golferen gjennom nettstedet Twitter.

Det er Camilo Vilegas fra Colombia som topper før den avsluttende runden. Han ligger 11 slag under par, og har tre slag ned til australske Nathan Green og Vijah Singh fra Fiji på andre.

Vinneren av turneringen i Florida rasker med seg omtrent 1 millioner dollar – rundt 6 millioner norske kroner – i førstepremie. Totalt dels det ut rundt 33 millioner kroner i pengepremier.

Før turneringen i Florida lå Henrik Bjørnstad som nummer 172 på den svært viktige pengelisten, med rundt 165.000 kroner. Listen toppes av amerikanske Steve Stricker som så langt i 2010 har kunnet sette rundt 10 millioner norkse kroner inn på sin konto.

Sjekk siste sportsnytt her