RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørgen gruer seg til VM

Sist oppdatert:
- Jeg gruer meg til VM. Folk forventer at jeg skal vinne. Jeg føler presset, sier Marit Bjørgen. 24-åringen er Norges største gullhåp i VM i Oberstdorf.

Bjørgen utklasset konkurrentene på sprinten i Nove Mesto søndag - slik hun har fått for vane å gjøre. Sjelden eller aldri har langrennssporten sett en større VM-favoritt enn Marit Bjørgen.

Og som hun sa til TV 2 Nettavisen i desember: Hun merker presset.

- Jeg gruer meg. Å gå mange renn på kort tid er tyngre psykisk enn fysisk. Jeg legger da også stort press på meg selv, sier 24-åringen til Adresseavisen.

Hun har satt seg som mål å ta tre VM-gull, og demper ikke akkurat forventningene med det. Sprintgullet er nærmest en formalitet, men er likevel svært krevende fordi det kan skje så mye uventet i den grenen.

I helgen bygget hun opp selvtilliten med en andreplass i 15-kilometer skøyting. Nå er planen å finpusse formen på hjemmebane, gå sprint og jaktstart i NM og stille best mulig forberedt til VM i Oberstdorf starter i midten av februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere