RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørkøy takker Brann og LSK

FFK-kaptein John Anders Bjørkøy er glad for at Brann og Lillestrøm slapp klassespillere som Ardian Gashi og Kasey Wehrman.

(Trykk play i videovinduet over for å se et sammendrag av FFK-Aalesund.)

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FFK-AAFK 2-1 (Trykk her for kampfakta og spillerbørs)

Før fotballferien varierte Fredrikstad voldsomt i prestasjonene. Også i én og samme kamp. Etter ferien har det vært bedre. Lillestrøm burde vært slått i første hjemmekamp (0-0). Lyn burde blitt slått i første bortekamp (0-0). Og Aalesund ble fortjent slått 2-1 søndag.

På mange måter er det "Nye Fredrikstad" som viser seg frem. Men en ny motor i Ardian Gashi og Kasey Wehrman, samt Johan Sjöberg på den ene backplassen - har minstenivået etter ferien vært høyere - og de gode periodene lenger.

Les også: Sæternes hjalp Gashi

- Takker og bukker
Kaptein John Anders Bjørkøy er meget fornøyd med forsterkningene.

- Overrasket over at Brann og LSK slapp de to?

- Jeg skal ikke legge meg opp i andre klubbers kjøp og salg, men jeg takker og bukker, sier Bjørkøy glisende til Nettavisen.

- Føles det litt som "Nye Fredrikstad" for dere også?

- Selv om andre kanskje mente det, så følte vi oss ikke som noe bunnlag før i sesongen. Vi har hele tiden følt at vi har hatt mye kvalitet i spillergruppa. Nå har vi fått inn enda mer. Vi har prestert gradvis bedre og bedre over tid, og det har gitt oss trygghet og selvtillit. Med tre nye spillere i sommer blir vi enda mer robuste, sier han.

- Men før denne kampen hadde dere ikke vunnet siden 17. juni...

- Vi har spilt mye bra, men fått for dårlig betalt poengmessig. Da tenker jeg på kampene mot Lillestrøm, Odd og Lyn. Men vi har aldri mistet troen, sier han.

- Viktigst at vi vinner
Han er imidlertid ikke altfor overbevisende når man spør om hvor godt fornøyd han selv er med å bli høyre midtbanespiller i "Nye Fredrikstad".

- Det viktigste er at vi vinner kampen. Og det er viktig at man spiller der treneren mener man er best for laget. Det er det eneste som betyr noe, sier han.

- Hvor hadde du spilt hvis du var trener?

- Jeg er heldigvis ikke trener.

- Vil du ikke svare på det?

- Jeg synes jeg svarte bra jeg, sier han glisende.

Hvor gode kan FFK bli med Gashi og Wehrman på laget? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere