RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørndalen ble historisk

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole Einar Bjørndalen tok revansj etter Halvard Hanevolds to strake seirer - og Norge fikk også søndag tre nordmenn på pallen. - Jeg hadde flaks som vant, sa Bjørndalen etter rennet.

Ole Einar Bjørndalen tok sin 43. seier i verdenscupen i skiskyting, og slo dermed Magdalena Forsbergs rekord. Samtidig fikk Bjørndalen revansje mot Halvard Hanevold, som vant både lørdag og forrige helg.

– Jeg er ikke fornøyd med at jeg bommet, for normalt sett skulle det ikke holde til seier. Jeg kan bare takke for at de andre også rotet litt, sa Bjørndalen

- Vi får vel se litt bak resultatene både lørdag og søndag, for her er det lett å bli lurt. Jeg tror utlendingene kommer fryktelig tilbake, og det kan skje allerede neste uke, påminnet Bjørndalen.

– Men vi har en vanvittig bra gjeng i Norge. De skal få jobbe hardt for å ta oss.

Søndagens jaktstart ble igjen et norsk jubelrenn.

Seks nordmenn endte blant de åtte beste. Bjørndalen vant foran Lars Berger, som viste positive takter på standplass, mens Hanevold denne gang ble nummer tre. Det var de samme tre som endte først lørdag - da vant Hanevold foran Bjørndalen og Berger.

Det tre gikk først i løypa hele jaktstarten.

I mål fikk de denne gang selskap av Egil Gjelland på femte-, Stian Eckhoff på sjuende- og Frode Andresen på åttendeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere