RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørndalen misfornøyd med Hegle Svendsen

Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Sist oppdatert:
- Det er ikke hyggelig å høre sånt av en lagkamerat.

I et intervju med Nettavisen tidligere i september, fortalte Emil Hegle Svendsen at han ikke tror Ole Einar Bjørndalen kommer til å henge med i svingene når skiskyttersesongen setter i gang.

Les hele intervjuet her.

- Det blir spennende å se, men personlig tror jeg ikke han klarer å henge med, sa Hegle Svendsen til Nettavisen den gangen.

Det er ikke første gang Hegle Svendsen har slengt med leppa mot Bjørndalen. Svendsen stemplet Bjørndalen som feig, etter at han hadde ligget i ryggen på Hegle Svendsen og vunnet på oppløpet i verdenscupen i Östersund i fjor.

Bjørndalen, som er blitt 37 år, har likevel ingen planer om å gi seg med det første, og ønsker å fortsette til vinter-OL i Sotsji i 2014. Han har dermed god tid på seg til å finne tilbake til skiskyttertronen.

- Ikke hyggelig
Nå svarer Ole Einar Bjørndalen for første gang på spørsmål om lagkameratens kommentarer.

I et intervju i onsdagens papirutgave av Dagbladet, forteller Bjørndalen at han ikke setter særlig stor pris på Hegle Svendsens verbale bomskudd.

- Det er ikke hyggelig å høre sånt av en lagkamerat. Vi er et lag som skal fungere sammen på samlinger og i stafetter, sier Bjørndalen til Dagbladet.

- Tror du Emil har lært av det som har skjedd, spør Dagbladet.

- Det får du høre med ham om. Vi har snakket om det og lagt saken død, forteller Bjørndalen som understreker at forholdet er godt mellom de to.

- Dumt sagt
I et intervju med VG i etterkant, la Hegle Svendsen seg paddeflat.

- Det var dårlig stil og dumt sagt. Jeg angrer og har sagt unnskyld. Jeg vet ikke om jeg var sur, grinete eller sliten, eller hva jeg var, sa 26-åringen til VG.

På spørsmål fra VG om han kommer til å få kommentaren slengt i trynet om Bjørndalen slår ham i vinter, sier skiskytteren følgende:

- Ja, men det fortjener jeg etter å ha «driti meg ut» på denne måten.

Skiskyttereliten samles 12. november på Beitostølen til nasjonal åpning. Verdenscupen starter med 20-kilometer i Östersund 30. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere