RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørndalen og co. ladet med hestekrefter

Sist oppdatert:
Ruhpolding (NTB- Per-Espen Løchen): Bilene gikk som kuler da Ole Einar Bjørndalen (38) og skiskytterkollegene fikk frie tøyler til å lufte hodene og teste gassfoten midt i VM-skytekaoset.

Oppladningen til stafetten skjedde uten ski og gevær, men med hundrevis av hestekrefter under panseret på tyske småveier utenfor VM-byen Ruhpolding. En bilprodusent fra Bayern lånte ut tre fartsmonstre og instruktører til de fartsgale nordmennene to dager før stafetten.

- Vi var heldig med å få låne tre fine biler til å leke oss litt med. Alle bilene hadde flere enn 400 hestekrefter, og jeg fikk kjøre den råeste en god stund først. Alle i laget har bilinteresse og liker å teste ut kule biler. Til og med yngstemann (Tarjei Bø) visste hvor gassen satt, sa Ole Einar Bjørndalen, som har en BMW X6 M privat og drømmer om å eie en Ferrari 458.

Etter 48 bomskudd (av 220) så langt i VM, trengte guttegjengen en fridag fra børsa. Herjingen med hestekrefter kan ha vært det som skulle til for å forsvare VM-gullet i stafett fredag.

- Det har helt sikkert effekt (på hodet). Alle var iallfall veldig fornøyd etterpå, mente skiskytterkongen - en av de dårligste skytterne i det norske laget så langt i VM (14 bomskudd av 50).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere