RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Bjørndalen overlegen i vind-drama

Sist oppdatert:
Ole Einar Bjørndalen vant gull i NM-fellesstarten på Beitostølen – til tross for sju strafferunder.

Vindforholdene på Beitostølen var svært vanskelige lørdag ettermiddag, og det var ikke bare norgesmester Ole Einar Bjørndalen som slet i vinden.

Sølvmedaljør Lars Berger og bronsemedaljør Egil Gjelland hadde like mange bomskudd som seierherren. Hallvard Hanevold på fjerdeplass måtte ut i strafferunden hele ti ganger.

Til tross for at Bjørndalen og Berger hadde like mange bom, var OL-mesteren helt overlegen i sporet og slo den normalt så gode skiløperen Berger med hele 45 sekunder i mål.

- Selv om jeg er svært fornøyd med lørdagens renn, vet jeg ikke helt hvor jeg står. Enda bedre svar på det får jeg etter søndagens 10 kilometer fri teknikk på Beitostølen, sa en treningsstinn Bjørndalen til Bergens Tidende etter at gullet var sikret.

Selv om Lars Berger måtte nøye seg med sølvet lørdag, var det likevel han som stod for dagens prestasjon i vinden på Beitostølen:

- Jeg hadde såpass flaks at jeg siktet på én blink og traff en annen, sa Berger til NTB etter målgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere