RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STÅR OVER: Ole Einar Bjørndalen velger å stå over sesongåpningen i skiskyting grunnet sykdom
STÅR OVER: Ole Einar Bjørndalen velger å stå over sesongåpningen i skiskyting grunnet sykdom Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Bjørndalen står over sesongåpningen

Sykdom stopper skytter-legenden.

På grunn av sykdom i sesongoppkjøringen, velger Ole Einar Bjørndalen (41) å stå over lørdagens sesongåpning i skiskyting.

Etter en sommer som var preget av mye sykdom for 41-åringen, har han nå nettopp kommet hjem fra et høydeopphold. Dermed velger han å stå over lørdagens sesongpremiere, men han vil stille til start søndag.

– Å brenne for mye krutt rett etter høyden, har jeg ikke så god erfaring med, sier han til NRK og forteller at han prøver å ha is i magen for å prestere best mulig i verdenscupåpningen i Östersund.

Bjørndalen fikk halvannen måned spolert i sommer på grunn av sykdom. Dermed er høydeoppholdet han nettopp kom tilbake fra, hans første denne sesongen.

Skulle gjerne hatt et ekstra opphold i høyden

Veteranen forteller at han er i rute til sesongen til tross for kun ett høydeopphold.

– Planen var å være i høyden en gang til før sesongstart, men jeg har prioritert lavlandet for å trene opp den fysiske formen før høydeoppholdet. Det tror jeg var riktig, forteller han til NRK, men legger samtidig til at han gjerne skulle vært litt mer i høyden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere