RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørndalen terper langrenn

HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Den dobbelte gullvinneren Ole Einar Bjørndalen deltok ikke på mandagens fellestrening før normaldistansen.

Han trente istedenfor for seg selv nede i dalen utenfor det norske laghotellet Eidelweiss i Hochfilzen.

- Han trente kun enkel langrenn i dag, og droppet skytetreningen. Det er fordi han vil terpe langrennsformen skikkelig, opplyser landslagstrener Roger Grubben til TV 2 Nettavisen.

Bjørndalen er storfavoritt til gullet også på fellestarten – men Grubben vil nok en gang ikke snakke medaljer.

- Jeg ønsker ikke å utrope en favoritt. Det får dere i pressen ta dere av. Men det jeg kan si, er at Ole Einar nå har to dager på seg før løpet onsdag, og det gir ham nok et ekstra spark, humrer herrerens landslagstrener.

Selv om Bjørndalen, som har prioritert skytreningene sammen med Joar Himle hele sesongen, valgte å stå over mandag, vil han likevel tørrtrene litt på hotelletrommet i kveld.

- Ole Einar tar alltid frem geværet og tørrtrener litt på hotellrommet, men han fyrer heldigvis aldri av noen skudd, skrattler Grubben.

- Men i morgen vil han nok delta på skytetreningen som vanlig, understreker han.

Nordmaldistansen i skiskytter-VM går av stabelen onsdag. Bjørndalen, Stian Eckhoff, Halvard Hanevold og Egil Gjelland går for Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere