RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnebye-nei til Lyn

Foto: Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Stig Inge Bjørnebye blir ikke trener i Lyn. Nå kan Oslo-klubben komme til å ansette fullstendig ukjente Espen Olafsen som hovedtrener.

- Vi håpet å finne en løsning med Stig Inge Bjørnebye, men nådde ikke helt fram med hverandre. Enkelte elementer gjorde at vi ikke fikk det til akkurat nå, sier sportssjef Morgan Andersen (bildet) i Lyn til NTB.

Olafsen sjef?
Tidligere har også et forsøk med Henning Berg gått i vasken. Den eneste treneren som så langt er på plass i Lyn, er tidligere juniortrener Espen Olafsen i NTG/Lyn. Olafsen har erfaring som spiller i 1. divisjon, og har hovedfag fra Norges idrettshøgskole. Han har vært tilknyttet NTG/Lyn i seks år.

- Espen Olafsen er en mann spillerne vil ha, respekterer og ser opp til. Vi vil vurdere sterkt å ha ham som hovedtrener. Olafsen har hele tiden vært blant hovedtrenerkandidatene, forteller Morgan Andersen.

Stuart Baxter skal ikke være aktuell som Lyn-trener nå. Heller ikke Tommy Berntsen, som var spillende trener i siste del av sesongen, er aktuell i samme rolle.

Er et ukjent blad som Espen Olafsen rett mann for Lyn? Si din mening i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere