RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnebyes trøst

Sist oppdatert:
Start-trener Stig Inge Bjørnebye kan i alle fall glede seg over én ting etter tapet i Fredrikstad.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FFK-START 3-0 (kampfakta med spillerbørs)

Det er at nøkkelspillere som Fredrik Strømstad og Alex Valencia trolig er tilbake til neste kamp mot Odd, og at Atle Roar Håland heller ikke er langt unna.

- Fredrik og Alex er i full trening, og er sikkert å regne med til torsdagens kamp (mot Odd Grenland). Atle Roar er tvilsom til torsdag, men heller ikke det er langvarig, sier Start-treneren.

Det er viktig ettersom Start, som de fleste andre, står foran fem seriekamper og to cupkamper på de neste tre ukene.

- Veldig skuffende
I søndagens kamp i Fredrikstad startet Start klart best. De hadde 3-1 i målsjanser og ett skudd i stolpen etter 20 minutter.

Men i stedet for borteledelse så snudde kampen. Fredrikstad kom mer med, og skapte de fleste og største sjansene den siste timen.

- I forberedelsene til kampen var fokus at vi skulle unngå overganger imot, og fikk vi noen imot, så måtte vi håndtere det. Det gjorde vi ikke. De scoret på tre kontringer. Det er selvsagt veldig skuffende. Ellers styrer vi det meste av kampen, sier Bjørnebye.

Problemer mot FFK
Han så sørlendingenes dårlige statistikk bli enda verre søndag. Nå står sørlendingene med 0-3, 0-4, 0-0 og cuptap mot de rødhvite de siste 12 månedene, og i siste runde 2005 før tapte man seriegullet mot Start.

- Har dere et Fredrikstad-kompleks?

- Det er ingen i garderoben som ser på en statistikk som går fem år tilbake i tid før man går på banen. Det der er det utelukkende media som hausser opp, fastslår Start-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere