RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnsson-samtaler utsatt

Sist oppdatert:
Samtalene mellom Brann og Hafnarfjördur gjenopptas først over helgen.

Det blir ingen avklaring om Brann-aktuelle Armann Bjørnsson før etter Hafnarfjördurs viktige seriekamp søndag. Dette ble bestemt i dag.

Samtaler på mandag
- Klubbene har blitt enige om å gjenoppta samtalene på mandag. Dette skyldes at Hafnarfjördur har en meget viktig seriekamp søndag og ønsket å fokusere på den, forteller spillerens agent Olafur Gardarsson til iBergen.no.

I går kveld uttalte Hafnarfjördurs formann Peter Stephensen at spilleren muligens kunne bli klar for Brann så snart som i dag eller i morgen, men de planene blir det altså ikke noe av. Stephensen sa også at de ønsket å beholde Bjørnsson inntil seriemesterskapet er sikret.

Topper tabellen
I øyeblikket topper Hafnarfjördur tabellen i den islandske toppdivisjonen og leder med ti poeng på Valur som er nummer to. Søndag spiller Hafnarfjördur bortekamp mot Keflavik som er nummer tre på tabellen.

Vinner Hafnarfjördur de to neste seriekampene er de seriemester. Dette kan tidligst skje 27. august. Det gjenstår fem serierunder av den islandske serien.

Sportlig leder i Brann Per-Ove Ludvigsen har ikke svart på iBergen.nos henvendelse. Det samme gjelder for Hafnarfjördurs formann Peter Stephensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere