RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjørnstad debuterer i sterkt felt

Foto: Nes Golfklubb / SCANPIX
Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad gjør torsdag sin sesong-debut i golfsirkuset. Og det er ingen smågutter han skal spille mot.

Heineken Classic i Melbourne er en stor turnering. Det er mye prispenger med i bildet (1,53 millioner dollar), og for Bjørnstad blir det en pekepinn på hvordan formen hans er så tidlig i sesongen. Han har ikke spilt en turnering på to måneder, og har heller ikke hatt for vane å sesongdebutere med altfor bra resultater.

Faldo utfordrer
Det blir spennende å se hva han klarer å prestere i Melbourne.

I utgangspunktet sto Bjørnstad på venteliste til å få delta, men mange trakk seg og gjorde plass til Norges beste golfspiller.

Det er mange om beinet i årets turnering. Nick Faldo, for eksempel, nærmer seg toppformen. Han har ikke vunnet en turnering på seks år, men han tror han er nærmere nå enn på lenge.

- Du er nødt til å spille jevnt på et høyt nivå for å kunne vinne, og det tror jeg definitivt er mulig nå. Spillet mitt har virkelig forbedret seg, sier han.

Els favoritt
Faldo, som har vunnet seks Major-titler, har ikke vunnet siden Nissan Open i 1997. Siden den gang har han slitt med å finne tilbake til formen som gjorde ham til en av verdens beste golfspillere på 80- og 90-tallet.

Faldo ble nummer to i fjorårets turnering, bare slått av sør-afrikanske Ernie Els. Els, som har vunnet de to siste Heineken Open-turneringene, er kanskje den største favoritten til å ta hjem årets tittel også.

Storheter som Paul Lawrie, Sandy Lyle, Ian Woosnam og Greg Norman deltar også.

TV 2 Nettavisen følger turneringen direkte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere