*Nettavisen* Sport.

Blackburn dropper Gamst Pedersen

Den spanske toppspilleren Javier De Pedro ble onsdag enig med Blackburn om en toårskontrakt. Dermed er det helt uaktuelt med et kjøp av Morten Gamst Pedersen.

16.06.04 23:40

Det har lenge vært klart at Javier De Pedro ville forlate Real Sociedad i sommer, men de fleste trodde han ville havne i en spansk toppklubb.

Nå er det klart at venstrekanten spiller for Blackburn de neste sesongene. Onsdag ble han enig med Premier League-klubben om en toårskontrakt.

Med ham på plass er det klart at det ikke blir noen overgang til Blackburn for Morten Gamst Pedersen. Nå blir det De Pedro som blir å finne på venstrekanten neste sesong.

- Med en gang vi hørte at de Pedro var tilgjengelig, satte Graeme Souness ham øverst på ønskelisten. Derfor er vi ikke lenger interessert i Pedersen, et av våre andre mål denne sommeren, sier Blackburns-direktør John Williams til klubbens hjemmeside.

Og Souness er godt fornøyd.

- Jeg er veldig fornøyd med avtalen. De Pedro er en spiller som er etablert på toppnivå og han er en spiller fansen vil like å se i den blå og hvite trøyen neste sesong, sier Souness.

De Pedro var med i den spanske VM-troppen i 2002.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.