Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blackburn på sikker grunn

Foto: ANDREW YATES (Afp)
Sist oppdatert:
Gamsten & co kan passere både Bolton og QPR i kveld. Sjekk vårt oddstips.

Onsdagens meny:
Tipping: Ny opptur for Norwich?
Trav: Familieduell i V65!
Viking Lotto: Jackpot!

Vi står overfor et godt over middels onsdagprogram med flere interessante kamper fra Premier League og Serie A.

Vi nøyer oss imidlertid med en singel fra England som dagens oddstips. For flere omtaler og tips anbefaler vi at dere leser tippetipsene til midtukekupongen.

Oddsregnskapet for januar viser for øvrig et overskudd på 354 kroner, noe som tilsvarer en tilbakebetalingsprosent på 109

Dagens langskudd
52. Sunderland – Norwich B 4,10
Sunderland sliter med flere tunge fravær, og trolig er Brown, Vaughan, Cattermole og Bendtner ute i kveld. Norwich har ikke tapt siden romjulen og står med tre strake borteseirer i serie og cup. Vi utelukker ikke at kanarifuglene kan slå til igjen i kveld, og 4,10 er et spennende langskudd.

Dagens avslag
59. Valencia – Barcelona B 1,45
Barcelona har ikke bedre enn 4-5-1 på bortebane denne sesongen, og ettersom det spilles returkamp i Barcelona om en uke, trenger ikke stjernegalleriet å vinne i kveld for å ta seg til finalen i Copa del Rey. Når man i tillegg tar med at det ble uavgjort mellom disse lagene på Mestalla i høst, er det nokså meningsløst å spille bortseeier til 1,45 i odds.

Dagens spill
55. Blackburn – Newcastle H 2,40
Blackburn har begynt å få sving på sakene etter en forferdelig første del av sesongen. Har tatt fire poeng på de to siste og ligger nå på tredje siste plass. Seier i dag kan føre laget opp på sikker grunn.

Tidspunktet for å møte Newcastle kunne knapt vært bedre. Flere av lagets beste spillere har vært eller er opptatt med afrikamesterskapet. Det var håp om at scoringsmaskinen Demba Ba og nykommeren Papiss Demba Cisse skulle spille kveldens kamp ettersom Senegal er utslått, men duoen rekker ikke frem i tide. Midtbaneterrieren Cheik Tioté er fortsatt med mesterskapet.

Formen er heller ikke bra for Newcastle. I helgen ble lille Brighton for sterke i FA-cupen, og forrige serierunde endte med braktap for Fulham (2-5).

På den positive siden er midtstopperen Fabricio Coloccini tilbake etter skade, og den viktige midtbanespilleren Yohan Cabayes karantene er satt på vent på grunn av klubbens anke.

Formspissen Ayegbeni Yakubu er suspendert for hjemmelaget, ellers ser det ganske greit ut for Blackburn.

Blackburns tropp: Robinson, Martin Olsson, Givet, Dann, Dunn, Pedersen, Petrovic, Nzonzi, Lowe, Hoilett, Goodwillie, Bunn, Hanley, Henley, Formica, Vukcevic, Rochina, Modeste, Samba.

Newcastles tropp: Krul, Elliot, Harper, Simpson, R. Taylor, Santon, Ferguson, Perch, Coloccini, Williamson, Kadar, Cabaye, Obertan, Ben Arfa, Gutierrez, Gosling, Abeid, Vuckic, Best, Shola Ameobi, Løvenkrands.

Lagene har møtt hverandre tre ganger allerede denne sesongen. Så sent som 7. januar i vant Newcastle 2-1 på hjemmebane i FA-cupen, mens Blackburn vant 4-3 hjemme i ligacupen i oktober. Newcastle tok tre poeng i serien i september.

De fleste Premier League-lagene har vært inne i en meget tøff kampperiode, men Blackburn har hatt spillefri helt siden 1-1-kampen borte mot Everton 21. januar.

Forrige hjemmekamp endte med 3-1-seier over Fulham (selv med 10 mann på banen mesteparten av kampen), og vi tror dagens kamp blir en ny opptur.

Blackburn-seier gir 2,4 i odds, og innsatsen er som alltid 100 kroner:
55. Blackburn – Newcastle 2,40 - 3,00 - 2,50
Klikk her for å spille denne dobbelen (du styrer innsatsen selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillVil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!