RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blackburn vant straffedrama

Blackburn (NTB): Blackburn tok seg til semifinale i ligacupen med seier over Chelsea i et straffedrama onsdag. Vertene vant 4-3 etter 3-3 i selve kampen.

Blackburn var på vei mot 3-2-seier, men Paulo Ferreira utlignet på overtid i annen ekstraomgang og tvang fram straffepsarkkonkurranse. Der reddet hjemmekeeper Paul Robinson den avgjørende straffen fra unggutten Gaël Kakuta.

Det var måten Kakuta ble hentet til klubben som gjorde at Chelsea er bannlyst fra spillerkjøp i to overgangsvinduer. Onsdag ga ikke det dyrekjøpte talentet valuta for investeringen.

Morten Gamst Pedersen var tilbake i Blackburn-laget fra start, men han ble byttet ut på stillingen 1-2 etter en drøy time. Dermed ble han bare tilskuer til det meste av moroa på Ewood Park.

Gamsten rakk å være med i forarbeidet til Nikola Kalinics tidlige ledermål mot et Chelsea-lag som var endret på sju plasser i forhold til det som slo Arsenal i helgen. Didier Drogba og Salomon Kalou hadde vendt resultatet i Chelsea-favør da nordmannen ble byttet ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere