RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blackwell blir Leeds-boss

Sist oppdatert:
Leeds United bekrefter at de har ansatt Kevin Blackwell som ny manager. Han har skrevet under på en toårskontrakt med klubben.

Han skulle egentlig ha blitt presentert som klubbens nye boss på mandag, men Steve Parkins interesse for klubben gjorde sitt til at styret måtte behandle den saken først. Parkin ville ta over klubben for 25 millioner pund, men etter at avtalen gikk i vasken, var det grønt lys til å sikre seg Blackwell på permanent basis.

Blackwell, som kom til Leeds i juli etter at han i lengre tid hadde vært Neil Warnocks høyre hånd i Sheffield United, var Leeds-sjef i den siste kampen av årets sesong, mot Chelsea, etter at Elland Road-klubben sa takk og farvel til Eddie Gray.

Blackwell har jobbet som hovedtrener siden Gray forlot Leeds.

- Da jeg kom til klubben, hadde jeg mine egne ideer om hvordan vi kunne føre den videre. Det vi trenger mest av alt akkurat nå, er stabilitet. Jeg er entusiastisk og trygg på at fremtiden vil bli bedre for denne klubben, sier han til Leeds’ hjemmeside.

Hva tror du? Er Blackwell den rette mannen for Leeds? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere